fbpx

SERVICES

100% Hand Carwash

Bij de teflon behandeling krijgt de laklaag van uw auto een hoogglanzend transparant pantser. Uw auto is daarmee een jaar verzekerd tegen weer invloeden ,boomhars etc.. Bij nieuwe auto’s adviseren wij binnen 3 maanden na aanschaf een teflon behandeling uit te voeren.

Wilt u een stapje hoger gaan kies dan de waxguard behandeling. Hiermee krijgt uw auto een uniek lakverzegeling. Een duurzame beschermlaag , een zichtbare hogere en diepere glans voor 2 jaar.

Heeft uw auto een onaangename lucht dan doen wij de ozon behandeling, deze zorgt voor een blijvend schone atmosfeer in de auto. Denk maar aan rook- of transpiratielucht, geur van levensmiddelen, stank van benzine , door de ozonbehandeling zijn al deze hardnekkige geuren weg te krijgen.
Door middel van een speciale behandeling verwijderen wij alle belettering van uw auto. Hierbij worden ook alle lijmresten zorgvuldig verwijderd.

• Uw auto wordt vakkundig met de hand gewassen, denkt u maar aan verkeersvuil ,boomhars, uitwerpselen van vogels ,insecten alles verdwijnt als sneeuw voor de zon .
U rijdt weer weg in een schitterende auto.

• Uw gehele interieur wordt gestoomd, automatten worden gestofzuigd, lederbehandeling, dashboard en kunststofdelen krijgen een voeding waardoor alles weer glanst en fris ruikt.
• Wij geven om het milieu, daarom gebruiken wij milieu vriendelijke producten van de hoogst kwaliteit met een perfect resultaat.
• Wij weten hoe vervelend het is om hondenhaar te verwijderen, daarom nemen wij onze tijd om u te verzekeren dat er geen spoor van uw huisdier achterblijft in uw auto.
• Voor uw leren bekleding gebruiken wij topproducten om het leer te voeden en te beschermen, het leer blijft daardoor soepel, droogt niet uit en voorkomt scheurtjes. Een elegant stralend interieur bijna nieuw is het resultaat.